Hur Man Träffar Vietnamesiska Tjejer Med VietnamCupid – Den Kompletta Guiden!

snygga vietnamesiska tjejer vietnamcupid

Om du har använt online dejting i Sverige så kommer VietnamCupid att bli en stor positiv överrasking. De flesta tjejerna vill träffa en Europeisk kille och du kommer att få minst 5 meddelanden per dag från snygga Vietnamesiska tjejer. Oavsett om du letar efter en kortare semester flört eller ett seriöst förhållande kommer att hitta henne på VietnamCupid!

Men många stöter på problem när de använder VietnamCupid. Vissa problemen uppstår på grund av kulturskillnader men många män gör också kritiska misstag. Det kan vara allt från att använda ett för dåligt profil foto till att skicka fel sorts meddelanden.

På grund av detta så har jag skapat den här praktiska guiden hur man får ut det mesta möjliga av Vietnam Cupid. I min guide hjälper jag dig med följande:

  • Hur man registrerar sig på Vietnam Cupid
  • Skapa en attraktiv och intressant profil
  • Välja foton som genererar mycket intresse
  • Skriva meddelanden som garanterat ger svar
  • Hur man minimerar riskerna
  • Plus mycket mer!

Så är du redo att hitta din Vietnamesiska skönhet? Häng med så kör vi!

Hur Man Träffar Snygga Vietnamesiska Tjejer På VietnamCupid

#1: Registreringen

Att registrera sig på VietnamCupid är enkelt. På deras hemsida hittar du registreringsformuläret på vänster sida. Fyll i ditt förnamn, kön, ålder, e-postaddress och ditt lösenord, eller använd ditt Facebook konto. Tryck sedan på “Sök Singlar Nu” knappen.

Du är nu redo att prata med tusentals snygga Vietnamesiska tjejer!

snygga vietnamesiska tjejer vietnamcupid
Registrera dig på VietnamCupid och prata med vietnamesiska tjejer redan idag!

Jag rekommenderar att du först fyller i lite mer information på din profil vilket kommer hjälpa Vietnam Cupid att matcha dig med rätt Vietnamesisk tjej. Fyll åtminstone i din ålder, var du bor och lite om dig själv i den korta biografin.

Ditt profil foto är den viktigaste pussel biten. Det kommer vara det första (och oftast den enda) som tjejen kommer att titta på. Ett bra foto kan vara skillnaden mellan ett svar eller inget svar alls. Välj ett foto där du har på dig snygga kläder, till exempel en skjorta eller till och med en kostym.

Det är också en fördel om du laddar upp andra foton där du gör äventyrliga eller intressanta saker, till exempel sport, resor etc. Försök att få dina foton att berätta en historia om dig själv. En historia där du är en framgångsrik och intressant kille!

snygga vietnamesiska tjejer vietnams huvudstad kontaktannonser med bilder

#2: Sökning

I sök formuläret fyller du i vad du letar efter. Jag rekommenderar att begränsa dina sökningar till tjejer som bor nära där du ska vara, till exempel inom en 50 kilometer radie från Vietnams huvudstad Hanoi. Filtrera också bort Vietnamesiska tjejer som inte är väldigt aktiva på sajten. Jag föredrar deras sista aktivitet att vara inom en månad. Till sist, under Avancerad Sökning finns fler filter. Här kan du även spara dina sök filter så att du lättare kan använda dom i framtiden.

snygga vietnamesiska tjejer vietnams huvudstad kontaktannonser med bilder
Sökningsformulär som kommer att presentera många snygga Vietnamesiska tjejer!

En annan bra feature är Medlemmar Online. Här du kan se en en massa kontaktannonser med bilder på de Vietnamesiska tjejer som är online på sajten just nu. Det är väldigt fördelaktigt eftersom man kan starta en chat och fånga tjejernas intresse direkt.

Till sist det finns en annan feature som kallas Matchar där man kan se de Vietnamesiska kvinnor som Vietnam Cupid tror blir en bra match för just dig.

Efter att du har skickat din sökning så kommer du att presenteras med en massa kontaktannonser med bilder. Här kan du göra 5 olika val med varje Vietnamesisk kvinna: Titta på hennes profil, skicka ett meddelande, visa intresse, lägg till henne till dina favoriter eller starta en chat.

Jag brukar först visa intresse och därefter skicka ett meddelande till de tjejer jag tycker är attraktiva och intressanta.

#3: Konversationen

För att skicka meddelanden måste du först uppgradera till ett premium konto. Ett medlemskap kostar motsvarande några drinkar på krogen och för det priset får man tillgång till ett massivt antal Vietnamesiska tjejer. Plus du kan bekvämt sitta hemma och prata med dem alla. Väl värt pengarna om du frågar mig!

Ditt första meddelande behöver inte vara speciellt avancerat. Se bara till att det inte ser ut som ett mass meddelande som du kopierar till en massa andra tjejer. Läs hennes profil och kom på någon fråga eller komplimang, plus inkludera hennes namn. Om du verkar vara en normal kille, med ett bra profil foto, så får du svar 80 till 90% av gångerna.

Jag brukar skriva något sånt här: Hi [name]. I am Andy from Sweden. How are you?

Diskutera aldrig pengar! Det inkluderar frågor om din lön, att hon behöver nya kläder eller har en släkting som behöver dyr sjukvård. Om dessa ämnen kommer upp, var väldigt försiktig. Det kan vara tecken på att hon har andra uppsåt med erat förhållande.

#4: Dejten

När ni har skrivit några meddelanden till varandra, fråga om ni kan träffas för en fika. Om hon svarar nej, bara sök vidare. Det finns så otroligt många tjejer på Vietnamcupid så det är ingen ide att spendera tid på någon som inte har intresse av att träffas.

Om du följer stegen i guiden så kommer du lätt ha minst 5 dejter inplanerade innan du anländer till Vietnams huvudstad.

Lycka till!

Andy

Andra Frågor:

Behöver jag verifiera min profil? Inte nödvändigtvis. Men om du gör det så kommer du få en så kallad “trust badge” på din profil. Det kan innebära att fler tjejer kommer att svara dina meddelanden.

Funkar det också för mig som bor i Sverige, och har inga planer på att resa till Vietnam? Absolut! Många Vietnamesiska kvinnor vill träffa killar som bor i andra länder och många är villiga att flytta. Du kan filtrera tjejerna som är villiga att flytta i dina sökresultat.

Klicka här för att prata med snygga Vietnamesiska tjejer redan idag!

snygga vietnamesiska tjejer vietnams huvudstad kontaktannonser med bilder

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.