Hur Man Träffar Thailändska Tjejer Med ThaiCupid – Den Kompletta Guiden!

Thailändska Tjejer ThaiCupid

Om du har använt online dejting i Sverige så kommer ThaiCupid att bli en stor positiv överrasking. De flesta tjejerna vill träffa en Europeisk kille och du kommer att få minst 5 meddelanden per dag från snygga Thailändska tjejer. Oavsett om du letar efter en kortare semester flört eller ett seriöst förhållande kommer att hitta henne på ThaiCupid!

Men många stöter på problem när de använder ThaiCupid. Vissa problemen uppstår på grund av kulturskillnader men många män gör också kritiska misstag när de använder ThaiCupid. Det kan vara allt från att använda ett för dåligt profil foto till att skicka fel sorts meddelanden.

På grund av detta så har jag skapat den här praktiska guiden hur man får ut det mesta möjliga av Thai Cupid. I min guide hjälper jag dig med följande:

  • Hur man registrerar sig på Thai Cupid
  • Skapa en attraktiv och intressant profil
  • Välja foton som genererar mycket intresse
  • Skriva meddelanden som garanterat ger svar
  • Hur man minimerar riskerna
  • Plus mycket mer!

Så är du redo att hitta din Thailändska skönhet? Häng med så kör vi!

Hur Man Lättast Träffar Thailändska Tjejer Med ThaiCupid

#1: Registrering

Att bli medlem på Thai Cupid är enkelt. Gå till deras hemsida och registrera dig med formuläret på vänster sida. Du kan använda din e-mail adress eller din Facebook. Tryck sedan på “Sök Singlar Nu” knappen.

Nu är du redo att prata med tusentals snygga thailändska tjejer!

Thailändska Tjejer ThaiCupid
Registrera dig på ThaiCupid och prata med Thailändska tjejer redan idag!

Jag rekommenderar att du först fyller i lite mer detaljer i din profil. Ju mer information du fyller i dest bättre jobb kommer ThaiCupid att gör med att matcha dig med de rätta tjejerna. Fyll åtminstone i den lilla biografin, din ålder och var du bor.

Ditt profil foto är den absolut viktigaste pussel biten. Ditt foto kommer att vara det första och oftast det enda som tjejen kommer att titta på. Ett bra foto kan vara skillnaden mellan ett svar eller inget svar alls. Välj ett foto där du är välklädd till exempel en skjorta eller till och med en kostym.

Lägg också till några fler foton där du gör intressanta aktiviter till exempel utövar någon sport, reser etc. Försök att få bilderna att berätta en historia om dig själv. En historia där du är en framgångsrik och intressant kille!
Thailändska Tjejer ThaiCupid

#2: Sökning

I sökformuläret så fyller du i vad för sorts tjej du letar efter. Jag brukar bara söker efter thailändska kvinnor som är i närheten av där jag kommer att bo till exempel 50 kilometer från Bangkok. Filtrera också bort de thailändska kvinnor som inte är så aktiva på sajten. Jag föredrar att deras senaste aktivitet ska vara en månad eller bättre. Till sist, om du vill använda mera detaljer för din sökning tryck på Avancerad Sökning. Här kan du även spara dina sökningar så du lätt kan använda dem igen i framtiden.

Thailändska Tjejer ThaiCupid
Sökformuläret på ThaiCupid

En annan användbar funktion är Medlemmar Online. Här du kan se en en massa kontaktannonser med bilder på de Thailändska tjejer som är online på sajten just nu. Det är väldigt fördelaktigt eftersom man kan starta en chat och fånga tjejernas intresse direkt. Praktiskt!

Slutligen finns det en funktion som heter Matchar där du kan se de thailändska kvinnor som Thai Cupid tror blir en bra match för just dig.

Efter att du har skickat iväg din sökning så blir du presenterad med en massa kontaktannonser med bilder. Här kan du göra 5 olika val: Titta på hennes profil, skicka ett meddelande, visa intresse, lägg till dina favoriter eller starta en chat.

Om en Thai tjej verkar intressant och attraktiv så brukar jag först skicka ett intresse följt av ett kort meddelande.

#3: Konversationen

För att skicka meddelanden måste du först uppgradera till ett premium konto. Ett medlemskapet kostar motsvarande några drinkar på krogen och för det priset får man tillgång till ett massivt antal Thai tjejer. Plus du kan bekvämt sitta hemma och prata med dem alla. Väl värt pengarna om du frågar mig!

Ditt första meddelande behöver inte vara speciellt avancerat. Se bara till att det inte ser ut som ett mass meddelande som du kopierar till flera andra Thai tjejer. Läs hennes profil och kom på någon fråga eller komplimang, plus inkludera hennes namn. Om du verkar vara en normal kille med ett bra profil foto så får du svar på 80 till 90% av meddelandena.

Jag brukar skriva något sånt här: Hi [name]. I am Andy from Sweden. How are you?

Diskutera aldrig pengar! Det inkluderar frågor om din lön, att hon behöver nya kläder eller har en släkting som behöver dyr sjukvård. Om dessa ämnen kommer upp, var väldigt försiktig. Det kan vara tecken på att hon har andra uppsåt med erat förhållande.

#4: Dejten

När ni har utväxlat några meddelanden så fråga om hon vill träffas för en fika eller en drink. Om hon säger nej sök bara vidare. Det finns så otroligt många Thailändska kvinnor på Thai Cupid så det är ingen ide att slösa tid på någon som inte vill träffas.

Om du följer stegen i min guide så kommer du ha minst 5 dejter inplanerade när du landar i Thailand. Garanterat!

Lycka till!

Andy

Andra Frågor:

Behöver jag verifiera min profil? Inte nödvändigtvis. Men om du gör det så kommer du få en så kallad “trust badge” på din profil. Det kan innebära att fler thailändska kvinnor kommer att svara dina meddelanden.

Funkar det också för mig som bor i Sverige, och har inga planer på att resa till Thailand? Absolut! En hel del thailändska tjejer vill träffa killar som bor i andra länder, och många är villiga att flytta. Du kan filtrera de Thailändska tjejer som är villiga att flytta i dina sökresultat.

Klicka här för att börja prata med snygga Thailändska tjejer redan idag!

Thailändska Tjejer ThaiCupid

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.